15. října 2010

Carpaccio z gothaje

240 g plátkového gothaje, 40 g červené cibule, 40 g jarní cibulky, 40 g bílé cibule, 40 ml octa, sůl, čerstvě mletý pepř, 8 ks kozích nakládaných rohů, svazek petrželky kudrnky
Cibuli nasekáme na jemné kostičky a smícháme s octem a pepřem. Necháme tak hodinu uležet. Gothaj rovnoměrně rozprostřeme po talířích, poklademe uleželou cibulí, ozdobíme nakládanými kozími rohy a posypeme sekanou kudrnkou. 

1 komentář:

  1. nikdy žádné Carpaccio z gothaje nebude existovat a nemůže existovat. Jen chorý čecháčkovský omezený buranský mozek, který vůbec nepatří do kuchyně může tuto sračku pojmenovat carpaccio ... toto není žádný recept ale urážka receptu od idiota, který lživě pojmenovává svoje laciné sračky cizími názvy o kterých zřejmě poprvé slyšel ale nikdy v životě neviděl a ani netuší jak to jídlo vypadá kterému zrovna neoprávněně krade jméno pro svou nesmyslnou sračku z gothaje ...

    OdpovědětVymazat