Makaronetky uvaříme podle návodu na obalu v osolené vodě. Fenykl omyjeme a očistíme.Zeleň posekáme a odložíme stranou.Bulvu nastrouháme na nudličky a 3 minuty před koncem varu je vsypeme do vody, v níž se vaří těstoviny.Pórek nakrájíme na kolečka a zpěníme na rozehřátém oleji.Pstruhy omyjeme a osušíme, nakrájíme na kousky a vmícháme do cibulek.Přidáme vínovici, vývar, zakysanou smetanu, citronovou šťávu a anýz a 5-6minut povaříme.Podle potřeby přisolíme a opepříme.Těstoviny a fenykl scedíme a necháme okapat.Rozdělíme na talíře, přelijeme rybí omáčku.
Příprava 25 minut, na osobu 530 kcal, 26 g bílkovin, 15 g tuků, 71 g sacharidů
Žádné komentáře:
Okomentovat