Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
21. srpna 2016
Hořčičná omáčka po domacku
150 g zakysané smetany rozšleháme se 2 lžícemi citronové šťávy, žloutkem a 2 lžícemi hořčice. Vmícháme oloupaný a prolisovanýstroužek česneku. Osolíme a opepříme. Oloupeme červenou cibuli, rozpůlíme ji, nakrájíme na tenké plátky, poklademe na hořčičnou omáčku a posypeme mletou paprikou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat