Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
21. srpna 2016
Brambory podle vévodkyně
Pro 4 osoby uvaříme v osolené vodě 750 g moučných brambor,oloupeme je a ještě horké prolisujeme. Vmícháme 100 g změklého másla a 4 žloutky. Ochutíme solí a strouhaným muškátovým oříškem. Troubu předehřejeme na 225° C. Bramborovou kaši naplníme dortový sáček s velkým hvězdicovým nástavcem a na vymaštěný plech nastříkáme růžice. V troše vody rozmícháme 2 žloutky a růžice směsí potřeme. Pečeme v troubě asi 10 minut dozlatova a ještě horké podáváme. Převážně se podávají k minutkám s trochou šťávy.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat