Male misticky nebo musle vymazeme maslem, dno vylozime platkem housky osmazene na masle, na to polozime tenky platek ementalskeho syra a na nej platek sunky. Nahoru rozbijeme do kazde formicky jedno vejce, osolime a zapeceme v predhrate Remoske, az vejce ztuhne. Zemli, sunku a syr muzeme tez krajet na jemne nudlicky.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
13. ledna 2017
Zapečené vejce
1 zemle, 3 dkg sunky, 2 dkg ementalu nebo moravskeho bochniku, 2 vejce, maslo podla potreby
Male misticky nebo musle vymazeme maslem, dno vylozime platkem housky osmazene na masle, na to polozime tenky platek ementalskeho syra a na nej platek sunky. Nahoru rozbijeme do kazde formicky jedno vejce, osolime a zapeceme v predhrate Remoske, az vejce ztuhne. Zemli, sunku a syr muzeme tez krajet na jemne nudlicky.
Male misticky nebo musle vymazeme maslem, dno vylozime platkem housky osmazene na masle, na to polozime tenky platek ementalskeho syra a na nej platek sunky. Nahoru rozbijeme do kazde formicky jedno vejce, osolime a zapeceme v predhrate Remoske, az vejce ztuhne. Zemli, sunku a syr muzeme tez krajet na jemne nudlicky.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat