Máslo rozetřeme do pěny s lučinou a výrazně ochutíme sardelovou pastou. Plátky šunky rozkrojíme příčně na půlky, stočíme v kornoutky a sáčkem s ozdobnou trubičkou je naplníme připravenou pěnou. Z broskví odstraníme slupku a nakrájíme je na 12 podélných dílků a 12 malých kousků. Větší dílky broskví vsuneme do náplně kornoutků tak, aby konce vyčnívaly a kornoutky ozdobíme hvězdičkami ze zbylé náplně, kousky broskví a mandlemi nebo půlkami ořechů.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
14. ledna 2017
Šunkové kornoutky s broskvemi
6 tenkých plátků šunky, 100 g másla, 3 lučiny, sardelovou pastu, 2 velké tvrdé kompotované broskve, 12 pražených mandlí nebo 6 vlašských ořechů.
Máslo rozetřeme do pěny s lučinou a výrazně ochutíme sardelovou pastou. Plátky šunky rozkrojíme příčně na půlky, stočíme v kornoutky a sáčkem s ozdobnou trubičkou je naplníme připravenou pěnou. Z broskví odstraníme slupku a nakrájíme je na 12 podélných dílků a 12 malých kousků. Větší dílky broskví vsuneme do náplně kornoutků tak, aby konce vyčnívaly a kornoutky ozdobíme hvězdičkami ze zbylé náplně, kousky broskví a mandlemi nebo půlkami ořechů.
Máslo rozetřeme do pěny s lučinou a výrazně ochutíme sardelovou pastou. Plátky šunky rozkrojíme příčně na půlky, stočíme v kornoutky a sáčkem s ozdobnou trubičkou je naplníme připravenou pěnou. Z broskví odstraníme slupku a nakrájíme je na 12 podélných dílků a 12 malých kousků. Větší dílky broskví vsuneme do náplně kornoutků tak, aby konce vyčnívaly a kornoutky ozdobíme hvězdičkami ze zbylé náplně, kousky broskví a mandlemi nebo půlkami ořechů.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat