Horcici promichame s oloupanym a nadrobno nakrajenym cesnekem, soli, cukrem, korenim, jogurtem a polovinou nati. Omacku nechame v chladu hodinu odlezet, potom ji posypeme zbylymi natemi a podavame.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
13. ledna 2017
Studená jogurtová omáčka
2 lzice hladke horcice, 2 strouzky cesneku, spetka soli a cukru, 1 lzicka susene bazalky, 200 ml bileho jogurtu, 4 lzice nadrobno nakrajene pazitky a petrzelky
Horcici promichame s oloupanym a nadrobno nakrajenym cesnekem, soli, cukrem, korenim, jogurtem a polovinou nati. Omacku nechame v chladu hodinu odlezet, potom ji posypeme zbylymi natemi a podavame.
Horcici promichame s oloupanym a nadrobno nakrajenym cesnekem, soli, cukrem, korenim, jogurtem a polovinou nati. Omacku nechame v chladu hodinu odlezet, potom ji posypeme zbylymi natemi a podavame.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat