Zloutky uslehame s cukrem a olejem, pridame skrob, pudingove prasky, prasek do peciva, citronoou kuru, vanilkovy cukr a osolime. Nakonec pridame snih z 5 bilku. Peceme zvolna ve vymastene a moukou vysypane forme.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
14. ledna 2017
Bábovka bez mouky
5 vajec, 150 g cukru, 1/4 l oleje, 200 g jemneho bramboroveho skrobu, Amylon, 2 pudingove prasky, 1/2 prasku do peciva, citronovou kuru, vanilkovy cukr, spetku soli.
Zloutky uslehame s cukrem a olejem, pridame skrob, pudingove prasky, prasek do peciva, citronoou kuru, vanilkovy cukr a osolime. Nakonec pridame snih z 5 bilku. Peceme zvolna ve vymastene a moukou vysypane forme.
Zloutky uslehame s cukrem a olejem, pridame skrob, pudingove prasky, prasek do peciva, citronoou kuru, vanilkovy cukr a osolime. Nakonec pridame snih z 5 bilku. Peceme zvolna ve vymastene a moukou vysypane forme.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat