Na tuku osmahneme do světlerůžova drobně nakrájenou cibuli, přidáme kostičky vařeného uzeného masa, na slabé plátky nakrájené vařené brambory, osolíme, opepříme a zlehka zamícháme vidličkou, aby se brambory nerozdrobily, a necháme je dobře opéci. Opečenou směs zalijeme rozmíchanými vejci, promícháme vidličkou a když se vejce srazí, klademe na nahřáté talíře. Podáváme se zeleninovým salátem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
14. ledna 2017
Pražské brambory
600 g vařených brambor, 4 lžíce tuku, 200 g uzeného masa, 2 cibule, sůl, pepř,4 vejce
Na tuku osmahneme do světlerůžova drobně nakrájenou cibuli, přidáme kostičky vařeného uzeného masa, na slabé plátky nakrájené vařené brambory, osolíme, opepříme a zlehka zamícháme vidličkou, aby se brambory nerozdrobily, a necháme je dobře opéci. Opečenou směs zalijeme rozmíchanými vejci, promícháme vidličkou a když se vejce srazí, klademe na nahřáté talíře. Podáváme se zeleninovým salátem.
Na tuku osmahneme do světlerůžova drobně nakrájenou cibuli, přidáme kostičky vařeného uzeného masa, na slabé plátky nakrájené vařené brambory, osolíme, opepříme a zlehka zamícháme vidličkou, aby se brambory nerozdrobily, a necháme je dobře opéci. Opečenou směs zalijeme rozmíchanými vejci, promícháme vidličkou a když se vejce srazí, klademe na nahřáté talíře. Podáváme se zeleninovým salátem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat