Na pomoucenem vale rozvalime z testa dve asi 1/2 cm silne kulate placky. Vlozime je na vymasteny plech. Rajska jablicka omyjeme a nakrajime na platky, cibulky ocistime a nakrajime na kolecka. Olivy prepulime, syr nakrajime na drobne kosticky. Od kazde z bylinek si odlozime po snitce na ozdobeni, zbyvajici najemno usekame. Sunku nakrajime na jemne nudlicky. Smichame rajsky protlak s kecupem, provensalskym korenim i usekanymi bylinkami, osolime a podle chuti opeprime. Testove placky potreme touto smesi, posypeme sunkou, poklademe platky rajcat a navrch rozdelime syr. Peceme v silne vyhrate troube priblizne 20 minut. Hotove pizzy ozdobime zbyvajicimi bylinkami a podavame. Dobre chutna tepla i studena.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
13. ledna 2017
Pizza se sýrem a šunkou
balicek chlazeneho nebo mrazeneho tsta na pizzu, 2 rajska jablicka, 3 natove cibulky, 75 g oliv plnenych kapii, 75 g ovciho syra nebo balkanu, suseni provensalske koeni, 1 malou plechovku rajcatoveho protlaku, 2 lzice pikantniho kecupu, 125 g tenkych platkov sunky, sul, pepr, svazek cerstvych bylinek, mouku na val, olej na vymazani plechu
Na pomoucenem vale rozvalime z testa dve asi 1/2 cm silne kulate placky. Vlozime je na vymasteny plech. Rajska jablicka omyjeme a nakrajime na platky, cibulky ocistime a nakrajime na kolecka. Olivy prepulime, syr nakrajime na drobne kosticky. Od kazde z bylinek si odlozime po snitce na ozdobeni, zbyvajici najemno usekame. Sunku nakrajime na jemne nudlicky. Smichame rajsky protlak s kecupem, provensalskym korenim i usekanymi bylinkami, osolime a podle chuti opeprime. Testove placky potreme touto smesi, posypeme sunkou, poklademe platky rajcat a navrch rozdelime syr. Peceme v silne vyhrate troube priblizne 20 minut. Hotove pizzy ozdobime zbyvajicimi bylinkami a podavame. Dobre chutna tepla i studena.
Na pomoucenem vale rozvalime z testa dve asi 1/2 cm silne kulate placky. Vlozime je na vymasteny plech. Rajska jablicka omyjeme a nakrajime na platky, cibulky ocistime a nakrajime na kolecka. Olivy prepulime, syr nakrajime na drobne kosticky. Od kazde z bylinek si odlozime po snitce na ozdobeni, zbyvajici najemno usekame. Sunku nakrajime na jemne nudlicky. Smichame rajsky protlak s kecupem, provensalskym korenim i usekanymi bylinkami, osolime a podle chuti opeprime. Testove placky potreme touto smesi, posypeme sunkou, poklademe platky rajcat a navrch rozdelime syr. Peceme v silne vyhrate troube priblizne 20 minut. Hotove pizzy ozdobime zbyvajicimi bylinkami a podavame. Dobre chutna tepla i studena.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat