Vypracujeme testo, ktere nechame v chladu odpocinout. Pak vyvalime tenkou placku, vykrajujeme ruzne tvary a peceme ve stredne teple troube. Upecene cukrovi spojujeme marmeladou a zdobime cokoladovou polevou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
14. ledna 2017
Linecké cukroví
150 g hladke mouky, 100 g jemneho bramboroveho skrobu Amylon, 90 gmouckoveho cukru, 140 g masla, 1 zloutek, stavu z 1/2 citronu
Vypracujeme testo, ktere nechame v chladu odpocinout. Pak vyvalime tenkou placku, vykrajujeme ruzne tvary a peceme ve stredne teple troube. Upecene cukrovi spojujeme marmeladou a zdobime cokoladovou polevou.
Vypracujeme testo, ktere nechame v chladu odpocinout. Pak vyvalime tenkou placku, vykrajujeme ruzne tvary a peceme ve stredne teple troube. Upecene cukrovi spojujeme marmeladou a zdobime cokoladovou polevou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat