Steaky potřeme olejem. Rozkvedláme vejce, mouku, sůl, pepř. Maso obalujeme nejprve v těstě, pak v sekaných oříškách a pevně je přitlačíme. Steaky položíme vedle sebe. Broskve nakrájíme na kousky. Máslo rozpustíme v pánvi, smažíme na něm steaky, několikrát obrátíme. Steaky přendáme na mísu. Broskve na pánvi opečeme dozlatova a přidáme k masu. Šťávu uvolníme trochou broskvové šťávy, povaříme, ochutíme na nalijeme na ovoce. Podáváme s brambor. kaší.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
14. ledna 2017
Srnčí steaky s lískovými oříšky
8 steaků ze srnčího hřbetu, lžíci oleje, 1/2 lžičky soli a černého pepře, vejce, 100 g lískových oříšků, konzervu broskví (425 ml), 4 lžíce másla.
Steaky potřeme olejem. Rozkvedláme vejce, mouku, sůl, pepř. Maso obalujeme nejprve v těstě, pak v sekaných oříškách a pevně je přitlačíme. Steaky položíme vedle sebe. Broskve nakrájíme na kousky. Máslo rozpustíme v pánvi, smažíme na něm steaky, několikrát obrátíme. Steaky přendáme na mísu. Broskve na pánvi opečeme dozlatova a přidáme k masu. Šťávu uvolníme trochou broskvové šťávy, povaříme, ochutíme na nalijeme na ovoce. Podáváme s brambor. kaší.
Steaky potřeme olejem. Rozkvedláme vejce, mouku, sůl, pepř. Maso obalujeme nejprve v těstě, pak v sekaných oříškách a pevně je přitlačíme. Steaky položíme vedle sebe. Broskve nakrájíme na kousky. Máslo rozpustíme v pánvi, smažíme na něm steaky, několikrát obrátíme. Steaky přendáme na mísu. Broskve na pánvi opečeme dozlatova a přidáme k masu. Šťávu uvolníme trochou broskvové šťávy, povaříme, ochutíme na nalijeme na ovoce. Podáváme s brambor. kaší.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat