13. ledna 2017

Labužnícka směs

3 lzice oleje, 1 porek, 1/2 balicku zmrazeneho hrasku, asi 200 g tepelne upraveneho kureciho, krutiho nebo veproveho masa koreni vegeta, drceny kmin, mlety pepr, sul, 1 balicek varenych testovin, 3 vejce, 1 dl mleka, asi 50 g nivy, tuk na vymazani zapekaci misky nebo pekacku
Na oleji osmahneme na kolecka pokrajeny porek, pridame hrasok, koreni, sul a spolecne osmahneme. Vmichame na mensi kousky pokrajene maso, uvarene testoviny, jemne pokrajenou petrzelovou nat a smes dame do tukem vymazane zapekaci misky nebo pekacku a vlozime do predhrate trouby. Po zapeceni pkrm zalijeme vejci rozslehanymi s mlekem a nastrouhanou nivou a dopeceme dozlatova. Hotovy pokrm doplnime zeleninovym salatem.

Žádné komentáře:

Okomentovat