Maso nakrájíme na nudličky, hrušky na čtvrtky, odstraníme jadérka a oloupeme. Celer nakrájíme na tenké plátky, smícháme s citr. šťávou a hruškami. Želé rozehřejeme a smícháme s hořčicí, přidáme majonézu a ušleháme krémovitou omáčku. Mírně osolíme a opepříme. Listy salátu položíme na talíře. Přísady saláty smícháme a servírujeme na listech. Polijeme omáčkou a zdobíme petrželkou. Podáváme s bagetou nebo toasty s máslem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
14. ledna 2017
Masový koktejl s pikantní omáčkou
250 g krůtího nářezu, sůl, 2 vyzrálé hrušky, 150 g vypeckovaných višní, 150 g celeru, 2 lžíce citrónové šťávy a rybízového želé, lžíci plnotučné hořčice, 100 g majonézy, 1/8 l smetany, pepř, 8 listů hlávkového salátu
Maso nakrájíme na nudličky, hrušky na čtvrtky, odstraníme jadérka a oloupeme. Celer nakrájíme na tenké plátky, smícháme s citr. šťávou a hruškami. Želé rozehřejeme a smícháme s hořčicí, přidáme majonézu a ušleháme krémovitou omáčku. Mírně osolíme a opepříme. Listy salátu položíme na talíře. Přísady saláty smícháme a servírujeme na listech. Polijeme omáčkou a zdobíme petrželkou. Podáváme s bagetou nebo toasty s máslem.
Maso nakrájíme na nudličky, hrušky na čtvrtky, odstraníme jadérka a oloupeme. Celer nakrájíme na tenké plátky, smícháme s citr. šťávou a hruškami. Želé rozehřejeme a smícháme s hořčicí, přidáme majonézu a ušleháme krémovitou omáčku. Mírně osolíme a opepříme. Listy salátu položíme na talíře. Přísady saláty smícháme a servírujeme na listech. Polijeme omáčkou a zdobíme petrželkou. Podáváme s bagetou nebo toasty s máslem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat