Pripravime si nekolik velkych poharu, pripadne misek. Ovesne vlocky nasucho oprazime na teflonove panvi a pote smichame s jogurtem a ovocem, pripadne celou smes rozmixujeme na jemny krem. Do poharu stridave ukladame vrstvu svetlych a kakaovych piskotu a kazdou vrstvu prolozime vlockovou zsmesi. Broskve nejdrive ocistime, rozpulime, vyjmeme pecky a lzici rovnez cast duziny, aby se vytvoril vetsi dulek, a kratce povarime v cukrove vode. Takto pripravene broskve poprasime cukrem. V hmozdiri utluceme sladke i horke mandle. Cukr, tvaroh, citronovou kuru, utlucene mandle a zbylou duzinu z broskvi dobre promichame. Smesi plnime pulky broskvi. Naplnene broskve polozime na hotove pohary a prizdobime strouhanou cokoladou a pod.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
14. ledna 2017
Vločkový pohár s plnenou broskví
Vlockova zmes: 1/2 balicku piskotu, 1/2 balicku kakaovych piskotu, 1 salek ovsenych vlocek, 2 bile nizkotucne jogurty, 1 salek mekkeho ovoce, ovoce na ozdobu, 4 velke broskve, 6 sladkych a 2 horke mandle, 4 lzice cuku moucky, 30 g tvarohu, 1/2 lzicky strouhane citronove kury.
Pripravime si nekolik velkych poharu, pripadne misek. Ovesne vlocky nasucho oprazime na teflonove panvi a pote smichame s jogurtem a ovocem, pripadne celou smes rozmixujeme na jemny krem. Do poharu stridave ukladame vrstvu svetlych a kakaovych piskotu a kazdou vrstvu prolozime vlockovou zsmesi. Broskve nejdrive ocistime, rozpulime, vyjmeme pecky a lzici rovnez cast duziny, aby se vytvoril vetsi dulek, a kratce povarime v cukrove vode. Takto pripravene broskve poprasime cukrem. V hmozdiri utluceme sladke i horke mandle. Cukr, tvaroh, citronovou kuru, utlucene mandle a zbylou duzinu z broskvi dobre promichame. Smesi plnime pulky broskvi. Naplnene broskve polozime na hotove pohary a prizdobime strouhanou cokoladou a pod.
Pripravime si nekolik velkych poharu, pripadne misek. Ovesne vlocky nasucho oprazime na teflonove panvi a pote smichame s jogurtem a ovocem, pripadne celou smes rozmixujeme na jemny krem. Do poharu stridave ukladame vrstvu svetlych a kakaovych piskotu a kazdou vrstvu prolozime vlockovou zsmesi. Broskve nejdrive ocistime, rozpulime, vyjmeme pecky a lzici rovnez cast duziny, aby se vytvoril vetsi dulek, a kratce povarime v cukrove vode. Takto pripravene broskve poprasime cukrem. V hmozdiri utluceme sladke i horke mandle. Cukr, tvaroh, citronovou kuru, utlucene mandle a zbylou duzinu z broskvi dobre promichame. Smesi plnime pulky broskvi. Naplnene broskve polozime na hotove pohary a prizdobime strouhanou cokoladou a pod.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat