Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
13. ledna 2017
Lahudkové lečo
Nakrajejte na tenke platky 400 az 500 g cerstvych hub. Na lzici rozehrateho olivoveho oleje osmahnete dozlatova 1 drobne posekanou cibuli, pridejte na kousky nakrajena rajcata a na prouzky pokrajene zelene papriky. Vse kratce osmahnete. Pak vmichajte houby, osolte, opeprte, dochutte kminem a poduste. Podavejte s zitnym chlebem a na taliri posypejte nasekanou petrzelkou. Leco muzete pripravit v ruznych variacich. Chutne je, kdyz spolecne se zeleninou podusite v hluboke panvi 2 az 3 na kosticky krajene syrove brambory, popripade k lecu jeste na konci pripravy pridate na kostky pokrajenou sunku - nejlepe kruti.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat