Nastrouhany salam, pomazankove maslo a drobne nakrajenou feferonku spolecne utreme. Zdobickou naneseme na bagetu a ozdobime stocenymi platky policanu. Dozdobime cibulkou, rajcaty a koprem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
13. ledna 2017
Kmotrova bagetka
30 g strouhaneho Saturnu, 80 g pomazankoveho masla, 1 feferonka, bageta, jemne nakrajane kolecka Policanu, nakladane cibulky, cherry rajcata, cerstvy kopr
Nastrouhany salam, pomazankove maslo a drobne nakrajenou feferonku spolecne utreme. Zdobickou naneseme na bagetu a ozdobime stocenymi platky policanu. Dozdobime cibulkou, rajcaty a koprem.
Nastrouhany salam, pomazankove maslo a drobne nakrajenou feferonku spolecne utreme. Zdobickou naneseme na bagetu a ozdobime stocenymi platky policanu. Dozdobime cibulkou, rajcaty a koprem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat