Cibule nakrájíme na kolečka, papriky na proužky a půlku vložíme na dno pekáčku. Na ně naskládáme podélně rozkrojené a nařezané (jako na opékání) špekáčky. Špekáčky nezměknou, přikryjeme vrstvou cibule a papriky. Celé zalejeme sklenicí kečupu a lahví černého piva. Pečeme dokud a omáčka se nezahustí. Podáváme s chlebem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
26. ledna 2017
Špekáčky v pivu
10 špekáčků (nebo párků, klobás), 3 větší cibule, 2 papriky, 1 větší sklenice kečupu, 0,5 l černého piva
Cibule nakrájíme na kolečka, papriky na proužky a půlku vložíme na dno pekáčku. Na ně naskládáme podélně rozkrojené a nařezané (jako na opékání) špekáčky. Špekáčky nezměknou, přikryjeme vrstvou cibule a papriky. Celé zalejeme sklenicí kečupu a lahví černého piva. Pečeme dokud a omáčka se nezahustí. Podáváme s chlebem.
Cibule nakrájíme na kolečka, papriky na proužky a půlku vložíme na dno pekáčku. Na ně naskládáme podélně rozkrojené a nařezané (jako na opékání) špekáčky. Špekáčky nezměknou, přikryjeme vrstvou cibule a papriky. Celé zalejeme sklenicí kečupu a lahví černého piva. Pečeme dokud a omáčka se nezahustí. Podáváme s chlebem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat