Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
5. srpna 2016
Zapékané bramborové noky s Nivou
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a ještě horké prolisujeme. Sýry si nastrouháme. Přidáme k nim mouku, vejce, sůl, koření. Takto připravenou směs rychle zpracujeme v těsto, vyválíme z něj válečky silné jako prst a dlouhé asi 3 cm a postupně zavaříme do vařící osolené vody. Jakmile vyplavou na povrch, vyjmeme je a vložíme do máslem vymaštěné misky, promastíme máslem, posypeme sýry podle chuti a velmi krátce zapečeme. Bramborové noky podáváme s rajčatovou nebo s masovou omáčkou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat