2 pomeranče, 200 g krabího masa, 4 plátky ananasu, malá plechovka žampionů, plechovka koktejlových třešní, jogurt, šťáva z citronů, sůl, pepř, kopr
Pomeranče omyjeme a rozkrojíme ostrým nožem dokola klikatým řezem. Pak uchopíme obě půlky rukama zespodu a shora – lehkým otočením je od sebe oddělíme. Pak dužinu z kůry vyloupneme, rozřežeme na drobné kousky a smícháme s krabím masem, s kostičkami ananasu, s nadrobno nakrájenými žampiony a třešněmi. Do salátu přidáme ještě 3 lžíce ananasové a citronové šťávy a jogurtu, dále trochou soli a pepře a půlky pomerančů naplníme. Ozdobíme koprem.
Pro 4 osoby: 54 g bílkovin, 9 g tuků, 95 g glycidů, na osobu 177 kcal
Žádné komentáře:
Okomentovat