Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
5. srpna 2016
Nivové chuťovky
Bylinky - petržel, pažitka, bazalka - opereme, osušíme a pokrájíme. Máslo nakrájíme na kousky a necháme změknout. Ořechy umeleme nahrubo. Nivu nastrouháme. Vmícháme ji do žervé a společně s máslem vše ušleháme do pěny. Pak do základu chuťovek vmícháme bylinky, hrst ořechů a podle chuti sůl a pepř. Solíme málo, protože niva je slaná. Ze vzniklé hmoty tvarujeme malé kuličky, které obalujeme ve zbylých mletých oříšcích smíchaných s pepřem. Nivové chuťovky dáme alespoň na 30 do chladničky ztuhnou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat