Natvrdo uvařená vejce oloupeme, bílky posekáme, žloutky rozetřeme se smetanou, hořčicí, kečupem a solí. Přidáme sekanou petrželku, strouhaný sýr, sekané bílky a promícháme.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
22. ledna 2017
Sýrová pomazánka s vejcem
3 vejce, 2 dl sladké smetany, 1 lžička hořčice, kečup, sůl, petrželka, 250 g tvrdého sýra
Natvrdo uvařená vejce oloupeme, bílky posekáme, žloutky rozetřeme se smetanou, hořčicí, kečupem a solí. Přidáme sekanou petrželku, strouhaný sýr, sekané bílky a promícháme.
Natvrdo uvařená vejce oloupeme, bílky posekáme, žloutky rozetřeme se smetanou, hořčicí, kečupem a solí. Přidáme sekanou petrželku, strouhaný sýr, sekané bílky a promícháme.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat