Máslo rozetřeme s paštikou a žloutkem uvařeným natvrdo, do utřené hmoty vmícháme nadrobno rozkrájenou šunku a bílek, podle chuti přisolíme a nakonec vmícháme majonézu.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
22. ledna 2017
Pomazánka z pažítky
20 dkg pažítky, 4 dkg másla, 5 dkg šunky, vejce vařené natvrdo, sul, lžíce majonézy
Máslo rozetřeme s paštikou a žloutkem uvařeným natvrdo, do utřené hmoty vmícháme nadrobno rozkrájenou šunku a bílek, podle chuti přisolíme a nakonec vmícháme majonézu.
Máslo rozetřeme s paštikou a žloutkem uvařeným natvrdo, do utřené hmoty vmícháme nadrobno rozkrájenou šunku a bílek, podle chuti přisolíme a nakonec vmícháme majonézu.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat