Špekáčky oloupat, nakrájet na kostičky,cibuli nasekat,sýr postrouhat na hrubém struhadle a mrkev na jemném struhadle. Vše smíchat, dát do alobalu, uzavřít, položit na plech, podlít vodou a v troubě zapéct 20 minut. Nesolit, nekořenit!!! Příloha: čerstvý chléb.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
26. ledna 2017
Alobalové tajemství
5 špekáčků, 1 velká cibule, 20 dkg sýru na smažení, 1 velkou mrkev
Špekáčky oloupat, nakrájet na kostičky,cibuli nasekat,sýr postrouhat na hrubém struhadle a mrkev na jemném struhadle. Vše smíchat, dát do alobalu, uzavřít, položit na plech, podlít vodou a v troubě zapéct 20 minut. Nesolit, nekořenit!!! Příloha: čerstvý chléb.
Špekáčky oloupat, nakrájet na kostičky,cibuli nasekat,sýr postrouhat na hrubém struhadle a mrkev na jemném struhadle. Vše smíchat, dát do alobalu, uzavřít, položit na plech, podlít vodou a v troubě zapéct 20 minut. Nesolit, nekořenit!!! Příloha: čerstvý chléb.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat