Vuřty nakrojíme, vložíme kolečko cibule, opepříme a vkládáme do sklenice, vždy vrstvu vuřtů, vrstvu kysaného zelí, trochu cibule a feferonku. Vše zalijeme čistým octem a necháme 8 dní uležet.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
26. ledna 2017
Utopenci se zelím v octu
vuřty 1000 g, kysané zelí 1000 g, cibule 500 g, feferony, ocet 8%, pepř
Vuřty nakrojíme, vložíme kolečko cibule, opepříme a vkládáme do sklenice, vždy vrstvu vuřtů, vrstvu kysaného zelí, trochu cibule a feferonku. Vše zalijeme čistým octem a necháme 8 dní uležet.
Vuřty nakrojíme, vložíme kolečko cibule, opepříme a vkládáme do sklenice, vždy vrstvu vuřtů, vrstvu kysaného zelí, trochu cibule a feferonku. Vše zalijeme čistým octem a necháme 8 dní uležet.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat