Listové těsto rozválíme na tenkou placku, nakrájíme na kousky, do kterých zabalíme párek. Potřeme vodou a pečeme do zlatova při teplotě 250 stupňů.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
26. ledna 2017
Párek v těstičku
Listové těsto 1 balíček, Tenké párky 1/2 kg
Listové těsto rozválíme na tenkou placku, nakrájíme na kousky, do kterých zabalíme párek. Potřeme vodou a pečeme do zlatova při teplotě 250 stupňů.
Listové těsto rozválíme na tenkou placku, nakrájíme na kousky, do kterých zabalíme párek. Potřeme vodou a pečeme do zlatova při teplotě 250 stupňů.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat