špekáčky nakrájet na tenké plátky cibuli na kolečka okurky nastrouhat na hrubém struhadle samostatně ohřát olej přidat postupně sojovou omáčku, hořčici, kečup, dobře rozmíchat přidat lžici cukru a octa, odstavit z plotny a přidat jogurt zamíchat do salátu a nechat dvě hodiny odležet v ledničce podávat s čerstvým pečivem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
26. ledna 2017
Liščí pochoutka
kvalitní špekáčky 500g, cibule 250g, nakládané okurky 250g, olej 4lžíce, hořčice 4lžice, ostrý kečup 4 lžíce, sojová omáčka 1 lžíce, jogurt 250g, pepř, sůl dle chuti
špekáčky nakrájet na tenké plátky cibuli na kolečka okurky nastrouhat na hrubém struhadle samostatně ohřát olej přidat postupně sojovou omáčku, hořčici, kečup, dobře rozmíchat přidat lžici cukru a octa, odstavit z plotny a přidat jogurt zamíchat do salátu a nechat dvě hodiny odležet v ledničce podávat s čerstvým pečivem.
špekáčky nakrájet na tenké plátky cibuli na kolečka okurky nastrouhat na hrubém struhadle samostatně ohřát olej přidat postupně sojovou omáčku, hořčici, kečup, dobře rozmíchat přidat lžici cukru a octa, odstavit z plotny a přidat jogurt zamíchat do salátu a nechat dvě hodiny odležet v ledničce podávat s čerstvým pečivem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat