Oloupeme a rozkrájíme buřty na půlky a naklademe na pekáč, oloupeme a nakrájíme jablka na stroužky a dáme do pekáče,n akrájíme pórek a dáme na pekáč ,zalijeme ostrým a sladkým kečupem, podlijeme půlkou piva a dáme péct A po 20 minutách dolijeme zbytek piva a necháme zapéct.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
26. ledna 2017
Buřty na pivu a jablkách
buřty, jablka, černé pivo, pórek, ostrý a sladký kečup
Oloupeme a rozkrájíme buřty na půlky a naklademe na pekáč, oloupeme a nakrájíme jablka na stroužky a dáme do pekáče,n akrájíme pórek a dáme na pekáč ,zalijeme ostrým a sladkým kečupem, podlijeme půlkou piva a dáme péct A po 20 minutách dolijeme zbytek piva a necháme zapéct.
Oloupeme a rozkrájíme buřty na půlky a naklademe na pekáč, oloupeme a nakrájíme jablka na stroužky a dáme do pekáče,n akrájíme pórek a dáme na pekáč ,zalijeme ostrým a sladkým kečupem, podlijeme půlkou piva a dáme péct A po 20 minutách dolijeme zbytek piva a necháme zapéct.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat