těsto: 350 g mouky, balíček kypřícího prášku do pečiva, vejce, 220 g Palmarínu,
120 g cukru, vanilka, citrón – šťáva i s kůrou,
2 tabulky čokolády
krém : 200 g práškového cukru, 3 žloutky,
strouhaná čokoláda, 100 g mletých oříšků, tuhý sníh ze 3 bílků
Z mouky, kypřícího
prášku, vejce, Palmarínu, cukru, citrónové šťávy, čokolády a vanilky
vypracujeme těsto a rozdelíme ho na dvě části. Prvú část dáme na plech a
potřeme malinovým džemom. Na to dáme krém. Zakryjeme druhým těstem, popícháme
vidličkou a při mírné teplotě upečeme. Před podávaním posypeme vanilkou.
Krém: Práškový cukr utřeme do pěny se žloutky. Přidáme strouhanou čokoládu,
mleté oříšky a sníh z bílků.
Žádné komentáře:
Okomentovat