Brambory nastrouháme, přidáme mouku, sul, špek, vejce a česnek. Uděláme těsto ze kterého vytvoříme knedlíky a vaříme asi 15 - 20 minut ve vroucí vodě.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
29. ledna 2017
Česnekové knedlíky
400 g vařených brambor, 50 g špeku opraženého, 1 vejce, 2 - 3 stroužky česneku, sul, 100 g hruba mouka
Brambory nastrouháme, přidáme mouku, sul, špek, vejce a česnek. Uděláme těsto ze kterého vytvoříme knedlíky a vaříme asi 15 - 20 minut ve vroucí vodě.
Brambory nastrouháme, přidáme mouku, sul, špek, vejce a česnek. Uděláme těsto ze kterého vytvoříme knedlíky a vaříme asi 15 - 20 minut ve vroucí vodě.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat