Kotlety na okrajích nařízneme, mírně naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme troškou zázvoru a na horkém oleji po obou stranách opečeme doměkka. Kotlety vyjmeme, výpek zalijeme vývarem, necháme přejít varem, přidáme rozšlehanou smetanu se solamylem, vermut, několik kapek worcesteru, přisolíme a za stálého míchání provaříme. Na másle zvlášť podusíme fazolky. Kotlety přelijeme omáčkou a vedle upravíme fazolky. Podáváme s brambory nebo těstovinami.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
31. ledna 2017
Kotlety na vermutu s fazolkami
750 g vepřových kotlet, sůl, pepř, zázvor, 50 g oleje, 150 g smetany, 1,5 dl vývaru, 1 dl bílého vermutu, lžičku solamylu, worcester, 500 g sterilovaných fazolek, 30 g másla
Kotlety na okrajích nařízneme, mírně naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme troškou zázvoru a na horkém oleji po obou stranách opečeme doměkka. Kotlety vyjmeme, výpek zalijeme vývarem, necháme přejít varem, přidáme rozšlehanou smetanu se solamylem, vermut, několik kapek worcesteru, přisolíme a za stálého míchání provaříme. Na másle zvlášť podusíme fazolky. Kotlety přelijeme omáčkou a vedle upravíme fazolky. Podáváme s brambory nebo těstovinami.
Kotlety na okrajích nařízneme, mírně naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme troškou zázvoru a na horkém oleji po obou stranách opečeme doměkka. Kotlety vyjmeme, výpek zalijeme vývarem, necháme přejít varem, přidáme rozšlehanou smetanu se solamylem, vermut, několik kapek worcesteru, přisolíme a za stálého míchání provaříme. Na másle zvlášť podusíme fazolky. Kotlety přelijeme omáčkou a vedle upravíme fazolky. Podáváme s brambory nebo těstovinami.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat