Řízky lehce naklepeme, na okrajích nařízneme, opepříme, osolíme a na rozehřátém oleji zprudka po obou stranách opečeme dozlatova. Zmírníme oheň, podlijeme trochou vína a dusíme doměkka. Během dušení obracíme a podléváme podle potřeby vínem. Hotové řízky na talíři zdobíme račím reliéfem z hořčice a kečupu (nastříkání cikcak), obložíme kapií, okurkou a cibulí a podáváme s opékanými bramborami.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
31. ledna 2017
Jizerský drak
4 vepřové řízky, sůl, pepř, 2-3 lžíce oleje, 1 dl bílého vína, hořčici, kečup, na každou porci 1 kapii, kyselou okurku a 1/4 cibule
Řízky lehce naklepeme, na okrajích nařízneme, opepříme, osolíme a na rozehřátém oleji zprudka po obou stranách opečeme dozlatova. Zmírníme oheň, podlijeme trochou vína a dusíme doměkka. Během dušení obracíme a podléváme podle potřeby vínem. Hotové řízky na talíři zdobíme račím reliéfem z hořčice a kečupu (nastříkání cikcak), obložíme kapií, okurkou a cibulí a podáváme s opékanými bramborami.
Řízky lehce naklepeme, na okrajích nařízneme, opepříme, osolíme a na rozehřátém oleji zprudka po obou stranách opečeme dozlatova. Zmírníme oheň, podlijeme trochou vína a dusíme doměkka. Během dušení obracíme a podléváme podle potřeby vínem. Hotové řízky na talíři zdobíme račím reliéfem z hořčice a kečupu (nastříkání cikcak), obložíme kapií, okurkou a cibulí a podáváme s opékanými bramborami.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat