Kapustu pořádně omyjem, uvaříme v osolené vodě, necháme důkladně okapat a pak jí rozemelem spolu s masem, cibulí a slaninou. Přidáme sůl, pepř, majoránku, vejce a tolik strouhanky, aby byla směs dost hustá. Navlhčenýma rukama formujeme malé karbanátky, obalíme je ve strouhance a na rozpáleném oleji je osmažíme z obou stran. Podáváme s bramborem a zeleninovým salátem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
29. ledna 2017
Zelné karbanátky
500 g kapusty, 200 g vepřového masa, 1cibule, 50 g prorostlé uzené slaniny, sůl, majoránka, pepř, 2 vejce, strouhanka, olej
Kapustu pořádně omyjem, uvaříme v osolené vodě, necháme důkladně okapat a pak jí rozemelem spolu s masem, cibulí a slaninou. Přidáme sůl, pepř, majoránku, vejce a tolik strouhanky, aby byla směs dost hustá. Navlhčenýma rukama formujeme malé karbanátky, obalíme je ve strouhance a na rozpáleném oleji je osmažíme z obou stran. Podáváme s bramborem a zeleninovým salátem.
Kapustu pořádně omyjem, uvaříme v osolené vodě, necháme důkladně okapat a pak jí rozemelem spolu s masem, cibulí a slaninou. Přidáme sůl, pepř, majoránku, vejce a tolik strouhanky, aby byla směs dost hustá. Navlhčenýma rukama formujeme malé karbanátky, obalíme je ve strouhance a na rozpáleném oleji je osmažíme z obou stran. Podáváme s bramborem a zeleninovým salátem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat