Oloupané brambory rozkrájíme na čtvrtky a dáme do osolené vody a kořením uvařit doměkka. Koření vyjmeme, zalijeme smetanou, ve které jsme rozkvedlali mouku a žloutek. Ještě trochu povaříme. Zjemníme lžící másla.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
29. ledna 2017
Brambory na kyselo
3/4 kg brambor, bobkový list, trochu tymianu, 3 celé pepře, 2 nové koření, hřebíček, 1/4 l kyselé smetany, lžíce hrubé mouky, lžíce másla, žloutek
Oloupané brambory rozkrájíme na čtvrtky a dáme do osolené vody a kořením uvařit doměkka. Koření vyjmeme, zalijeme smetanou, ve které jsme rozkvedlali mouku a žloutek. Ještě trochu povaříme. Zjemníme lžící másla.
Oloupané brambory rozkrájíme na čtvrtky a dáme do osolené vody a kořením uvařit doměkka. Koření vyjmeme, zalijeme smetanou, ve které jsme rozkvedlali mouku a žloutek. Ještě trochu povaříme. Zjemníme lžící másla.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat