Očištěné kapustičky uvaříme v osolené vodě do měkka. Scedíme. Odblaněný mozeček podusíme na osmažené jemně nakrájené cibulce a másle, přidáme posekanou kapustu a nakonec pokrm zahustíme rozšlehanými vejci. Zahříváme, až vejce ztuhnou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
29. ledna 2017
Ružičková kapusta s mozečkem a vejci
1/2 kg ružičkových poupat, 20 dkg vepřového mozečku, 8 dkg másla, sul, pepř, 3 vejce, cibule
Očištěné kapustičky uvaříme v osolené vodě do měkka. Scedíme. Odblaněný mozeček podusíme na osmažené jemně nakrájené cibulce a másle, přidáme posekanou kapustu a nakonec pokrm zahustíme rozšlehanými vejci. Zahříváme, až vejce ztuhnou.
Očištěné kapustičky uvaříme v osolené vodě do měkka. Scedíme. Odblaněný mozeček podusíme na osmažené jemně nakrájené cibulce a másle, přidáme posekanou kapustu a nakonec pokrm zahustíme rozšlehanými vejci. Zahříváme, až vejce ztuhnou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat