Všechny suroviny dáme vařit do hrnce a necháme dusit do měkka, až je maso a zelí měkké tak směs zaprášíme hladkou moukou. Podáváme s chlebem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
1. února 2017
Vepřové maso se zelím
1 vepřové koleno, 1 kg kysaného zelí, 1 kg hlávkového zelí, 1 cibule, dle chuti - česnek, kmín, sůl, hladká mouka
Všechny suroviny dáme vařit do hrnce a necháme dusit do měkka, až je maso a zelí měkké tak směs zaprášíme hladkou moukou. Podáváme s chlebem.
Všechny suroviny dáme vařit do hrnce a necháme dusit do měkka, až je maso a zelí měkké tak směs zaprášíme hladkou moukou. Podáváme s chlebem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat