V míse smícháme smetanu se žloutky, špenátem, bylinkami, slaninou a nivou. Rohlíky pokrájíme na kostky a vmícháme do směsi tak, aby všechny nasákly. Nakonec vmícháme z bílků ušlehaný tužší sníh. Pečeme v troubě na cca 200°C, dokud nezhnědnou okraje. V průběhu pečení je možné poklást plátkovým sýrem, který se pěkně rozpeče.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
2. února 2017
Velikonoční nádivka s nivou
3 rohlíky, 1 kelímek smetany (lze nahradit mlékem), 6-8 plátků slaniny (nebo pršutu) - nakrájet na čtverečky, niva (prodává se balená výseč) - nakrájet na kostičky, 2 vejce, špenát mražený nebo čerstvý, bylinky
V míse smícháme smetanu se žloutky, špenátem, bylinkami, slaninou a nivou. Rohlíky pokrájíme na kostky a vmícháme do směsi tak, aby všechny nasákly. Nakonec vmícháme z bílků ušlehaný tužší sníh. Pečeme v troubě na cca 200°C, dokud nezhnědnou okraje. V průběhu pečení je možné poklást plátkovým sýrem, který se pěkně rozpeče.
V míse smícháme smetanu se žloutky, špenátem, bylinkami, slaninou a nivou. Rohlíky pokrájíme na kostky a vmícháme do směsi tak, aby všechny nasákly. Nakonec vmícháme z bílků ušlehaný tužší sníh. Pečeme v troubě na cca 200°C, dokud nezhnědnou okraje. V průběhu pečení je možné poklást plátkovým sýrem, který se pěkně rozpeče.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat