Vepřovou krkovičku propečeme v rozpáleném oleji, přidáme k ní súl a pepř, načež ji podusíme v pivu.Cibuli nakrájíme na přibližně centimetrové kostičky a osmažíme ji, zatímco houby, z nichž použijeme jenom klobouky, opečeme nad horkým popelem. Z alobalu si natrháme 30centimetrové pruhy, které poté vymažeme olejem. Na ně položíme plátky šunky, krkovičku, orestovanou cibulku.a na závěr klobouky hub. Z alobalu potom vždy uděláme balíček tvaru menšího ranečku a na 10 minut jej vrátíme do horkého popela.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
31. ledna 2017
Zbojnický ranec
8 plátků šunky; 60 dkg krkovičky; 2 cibule; 3 dl piva; 4 velké klobouky hub
Vepřovou krkovičku propečeme v rozpáleném oleji, přidáme k ní súl a pepř, načež ji podusíme v pivu.Cibuli nakrájíme na přibližně centimetrové kostičky a osmažíme ji, zatímco houby, z nichž použijeme jenom klobouky, opečeme nad horkým popelem. Z alobalu si natrháme 30centimetrové pruhy, které poté vymažeme olejem. Na ně položíme plátky šunky, krkovičku, orestovanou cibulku.a na závěr klobouky hub. Z alobalu potom vždy uděláme balíček tvaru menšího ranečku a na 10 minut jej vrátíme do horkého popela.
Vepřovou krkovičku propečeme v rozpáleném oleji, přidáme k ní súl a pepř, načež ji podusíme v pivu.Cibuli nakrájíme na přibližně centimetrové kostičky a osmažíme ji, zatímco houby, z nichž použijeme jenom klobouky, opečeme nad horkým popelem. Z alobalu si natrháme 30centimetrové pruhy, které poté vymažeme olejem. Na ně položíme plátky šunky, krkovičku, orestovanou cibulku.a na závěr klobouky hub. Z alobalu potom vždy uděláme balíček tvaru menšího ranečku a na 10 minut jej vrátíme do horkého popela.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat