Ze 2 vajec, soli, mléka a hladké mouky umícháme v misce těstíčko jako na kapání. Přidáme na drobno usekaný syrový květák. Lžící vykrajujeme malé nočky, které vkládáme do rozpáleného tuku, formujeme z nich placičky a zvolna je upečeme do ružova.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
29. ledna 2017
Smažené květákové placičky
ružice květáku, 2 vejce, sul, trochu mléka, podle potřeby hladké mouky, tuk na smažení
Ze 2 vajec, soli, mléka a hladké mouky umícháme v misce těstíčko jako na kapání. Přidáme na drobno usekaný syrový květák. Lžící vykrajujeme malé nočky, které vkládáme do rozpáleného tuku, formujeme z nich placičky a zvolna je upečeme do ružova.
Ze 2 vajec, soli, mléka a hladké mouky umícháme v misce těstíčko jako na kapání. Přidáme na drobno usekaný syrový květák. Lžící vykrajujeme malé nočky, které vkládáme do rozpáleného tuku, formujeme z nich placičky a zvolna je upečeme do ružova.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat