Plátky vepřového masa naklepeme, opepříme a osolíme. Do plátků masa přidáme kysané zelí a smotáme do závitku.Závitky obalíme v hladké mouce a prudce opečeme na oleji.Podlejeme vodou a dusíme.Jako přílohu je možné podávat např. brambor.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
1. února 2017
Závitky z vepřového masa
vepřové maso, sůl, pepř, kysané zelí, hladká mouka, olej
Plátky vepřového masa naklepeme, opepříme a osolíme. Do plátků masa přidáme kysané zelí a smotáme do závitku.Závitky obalíme v hladké mouce a prudce opečeme na oleji.Podlejeme vodou a dusíme.Jako přílohu je možné podávat např. brambor.
Plátky vepřového masa naklepeme, opepříme a osolíme. Do plátků masa přidáme kysané zelí a smotáme do závitku.Závitky obalíme v hladké mouce a prudce opečeme na oleji.Podlejeme vodou a dusíme.Jako přílohu je možné podávat např. brambor.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat