Kotlety naklepeme, potřeme česnekem rozetřeným s česnekem a solí, zakapeme olejem, přidáme bobkový list a necháme kvůli vůni přes noc uležet. Druhý den zpěníme cibuli, přidáme na čtvrtky nakrájený špekáček, orestujeme a vše přidáme k odleženému masu. Maso osmahneme, podlijeme vodou nebo vývarem a dusíme doměkka. Hotové maso vyjmeme, šťávu vydusíme, zaprášíme moukou, podlijeme, rozšleháme, povaříme. Podáváme s bramborem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
1. února 2017
Vepřové kotlety se špekačkami
500 g vepřových kotlet, 1 špekáček, 1 cibule, 2-3 stroužky česneku, sůl, mletý pepř, bobkový list, 4 polévkové lžíce sádla, trocha oleje, 1 polévková lžíce hladké mouky
Kotlety naklepeme, potřeme česnekem rozetřeným s česnekem a solí, zakapeme olejem, přidáme bobkový list a necháme kvůli vůni přes noc uležet. Druhý den zpěníme cibuli, přidáme na čtvrtky nakrájený špekáček, orestujeme a vše přidáme k odleženému masu. Maso osmahneme, podlijeme vodou nebo vývarem a dusíme doměkka. Hotové maso vyjmeme, šťávu vydusíme, zaprášíme moukou, podlijeme, rozšleháme, povaříme. Podáváme s bramborem.
Kotlety naklepeme, potřeme česnekem rozetřeným s česnekem a solí, zakapeme olejem, přidáme bobkový list a necháme kvůli vůni přes noc uležet. Druhý den zpěníme cibuli, přidáme na čtvrtky nakrájený špekáček, orestujeme a vše přidáme k odleženému masu. Maso osmahneme, podlijeme vodou nebo vývarem a dusíme doměkka. Hotové maso vyjmeme, šťávu vydusíme, zaprášíme moukou, podlijeme, rozšleháme, povaříme. Podáváme s bramborem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat