Těstoviny uvaříme „al dente“. Zatím oloupeme salám, nakrájíme na kostičky, cibuli nakrájíme na kroužky. Rajčata spaříme, oloupeme, rozpůlíme, vyjmeme semena a dužinu nakrájíme na proužky. Okurky nakrájíme dle přání na plátky nebo nudličky. Feferonku očistíme, zbavíme všech semen a drobně usekáme. Promícháme salátový krém s majonézou, kapary, hořčici, octem a když je hustý, nastavíme 1 lžící mléka. Lehce promícháme s ostatními přísadami. Před podáním ochutíme a posypeme lístky bazalky.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
6. března 2013
Ostrý nudlový salát se salámem
175 g širokých zelených
nudlí, sůl, bílý pepř ,200 g měkkého salámu ,2 středně velké červené cibule ,2
velká masitá rajčata ,5 malých sterilovaných okurek (pepřových), malá čerstvá
nebo naložená feferonka ,0,5 předpisu lehkého salátového krému , lžíce majonézy
, lžíce kaparů ,lžičky sladké hořčice, střik octa ,svazek bazalky
Těstoviny uvaříme „al dente“. Zatím oloupeme salám, nakrájíme na kostičky, cibuli nakrájíme na kroužky. Rajčata spaříme, oloupeme, rozpůlíme, vyjmeme semena a dužinu nakrájíme na proužky. Okurky nakrájíme dle přání na plátky nebo nudličky. Feferonku očistíme, zbavíme všech semen a drobně usekáme. Promícháme salátový krém s majonézou, kapary, hořčici, octem a když je hustý, nastavíme 1 lžící mléka. Lehce promícháme s ostatními přísadami. Před podáním ochutíme a posypeme lístky bazalky.
Těstoviny uvaříme „al dente“. Zatím oloupeme salám, nakrájíme na kostičky, cibuli nakrájíme na kroužky. Rajčata spaříme, oloupeme, rozpůlíme, vyjmeme semena a dužinu nakrájíme na proužky. Okurky nakrájíme dle přání na plátky nebo nudličky. Feferonku očistíme, zbavíme všech semen a drobně usekáme. Promícháme salátový krém s majonézou, kapary, hořčici, octem a když je hustý, nastavíme 1 lžící mléka. Lehce promícháme s ostatními přísadami. Před podáním ochutíme a posypeme lístky bazalky.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat