5. března 2013

Koktejl z lososa

200 g majonéza, citrón, lžíce bílé víno, 50 g slerilovaný hrášek, 200 g losos ve vlastní šťávě - konzervovaný, 250 ml smetana ke šlehání, 20 g kaviár, citrón na ozdobu, lžička cukr
Do mísy dáme majonézu, přidáme lžičku cukru, citrónovou šťávu a 2 lžíce ušlehané šlehačky, promícháme, opepříme, přidáme bílé víno, scezený hrášek a na drobné kostičky nakrájeného lososa. Touto směsí naplníme koktejlové skleničky. Povrch skleniček ozdobíme zbytkem ušlehané smetany, do středu posadíme kostku z uvařeného lososa a kolm ní dáme kaviár. K jedné straně skleničky zavěsíme plátek citrónu.

Žádné komentáře:

Okomentovat