5. března 2013

Humrový koktejl

200 g krabí maso nebo krevety, 100 g ananas, 100 g majolka, 200 g šlehačka, 5 cl bílé víno, 0,5 ks citron, cukr, sůl
na ozdobu : hlávkový salát, uvařené vejce, kaviár, citron, kapie 

Maso z kraba rozdrobíme, vytáhneme kostičky a promícháme s majonézou, bílým vínem, nakrájeným ananasem, citrónovou šťávou, trochou soli a cukru. Nakonec vmícháme šlehačku a vychladíme. Poháry trochu naplníme nakrájeným hlávkovým salátem, doplníme vychlazeným koktejlem, ozdobíme opět hlávkovým salátem, na který klademe kolečko natvrdo vařeného vejce s kapičkou kaviáru a kouskem kapie. Na pohár zavěsíme ouška z citrónu.

Žádné komentáře:

Okomentovat