Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
13. července 2012
Zapečená brokolice s Nivou
Pekáč vyložíme slaninou, poklademe kroužky cibule, plátky brambor, osolíme a opepříme. Přidáme rùžičky brokolice, posypeme kmínem a rozdrobenou Nivou. Přidáme další vrstvu cibule a brambor, pokapeme olejem a jemně posypeme paprikou. Upečeme do měkka, zalijeme vejci rozšlehanými v mléce a dopečeme do rùžova.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat