Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
13. července 2012
Špenátové palačinky
Osmažíme nakrájenou cibuli, zasypeme hladkou moukou.Na cibulové jíšce rozpustíme špenátový protlak, přidáme prolisovaný česnek, sùl a krátce povaříme. Dále připravíme klasické palačinky, které plníme špenátem a kousky uzeného masa nebo uzeniny. Zabalené palačinky posypeme strouhanou Nivou a krátce zapečeme.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat