Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
13. července 2012
Těstoviny s cibulkou a ředkvičkami
Na oleji zpěníme drobné nakrájenou jarní cibulku, zaprášíme moukou, přidáme smetanu a masový vývar. Pak vmícháme rozdrobenou Nivu, hořèici a pepř. Po rozpuštění Nivy, přidáme nakrájené ředkvičky a uvařené těstoviny. V zapékací misce směs posypeme strouhankou smíchanou s nastrouhanou Nivou, poprášíme paprikou a zapečeme.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat