Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
13. července 2012
Plnená cuketa
Cuketu rozkrojíme a vydlabeme, osolíme a vytřeme česnekem. Na osmaženou cibulku přidáme nakrájenou dužinu a plátky žampionù. Osolíme, opepříme, ochutíme provensálským kořením a podusíme. Do vychladlé směsi přidáme nudličky šunky, vejce a zahustíme strouhankou. Naplnìné cukety upečeme, ke konci posypeme nastrouhanou Nivou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat