10. července 2012

Rybí filé s jogurtovou omáčkou

400 g rybího filé (treska aj.),2 lžičky rybí kořenící směsi,100 g pomazánkového másla,2 lžíce sladké smetany,4 lžíce bílého jogurtu,lžička tekuté kořenící směsi - Zaziki,bílý mletý pepř, sůl
Rybí filé osolíme, posypeme kořením a grilujeme doměkka (doba je závislá na použitém zdroji - např. při použití horkovzdušné trouby Bravo 2 x 1 0 minut při teplotě 200 °C).V misce rozmícháme pomazánkové máslo se smetanou, přidáme jogurt, dle chuti osolíme, okořeníme kořením i cukrem a vše dobře promícháme. Hotovou omáčku podáváme zvlášť v omáčníku. Rybí filé s jogurovou omáčkou podáváme s opékanými, či vařenými brambory.

Žádné komentáře:

Okomentovat