Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
12. července 2012
Pečený pstruh na slanině s nivou
Vnitřek ryby osolíme a opepříme, mùžeme použít také citron nebo česnek, posypeme petrželkou a vložíme plátky Nivy a slaniny a zajistíme párátkem. Rybu obalíme ve slanině. Na mírném plameni rybu z obou stran opečeme (asi 10 minut),při pečení mùžeme zatížit pokličkou. Podáváme s citronem, hrudkami bylinkového másla a petrželkou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat